2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme

05 - 09 Şubat Tarihleri Arasında Olacaktır.

Ders Seçimi Kayıt Yenileme https://ubs.cbu.edu.tr/ adresinden; İle giriş yaparak ders seçimini  açıklamaları takip ederek yapmaları gerekmektedir.

1-Örgün Öğretim (Gündüz Öğretim) Öğrencileri:

- UBS programından 05/09 Şubat tarihleri arasında ders seçimi yapılacak ,

Kaydı Tamamla butonuna basılarak ders seçimi işlemi tamamlanacak,

-Örgün öğretim programını 2 yılda bitiremeyen veya başka bir yükseköğretim programına kaydı olan öğrenciler için 95.00 tl harç borcu çıkacaktır. Bu durumda olan harç borcunu ödemeleri halinde ders seçimi gerçekleşmiş olacaktır.

2-İkinci Öğretim (Gece Öğretim) Öğrencileri:

- UBS programından 05/09 Şubat tarihleri arasında  ders seçimi yapılacak ,

Kaydı Tamamla butonuna basılacak,

- Bu işlem tamamlandıktan sonra harç borcunuz oluşacaktır.

- Harç borcunuzu (385,00 TL) kayıt yenileme 05/09 Şubat tarihleri arasında İş Bankasına yatırmanız gerekmektedir.

-ÖĞRENCİLER HARÇ ÜCRETİNİ İŞ BANKASININ ŞUBE / ATM / İNTERNET BANKACILIĞI İLE YATIRABİLMEKTE OLUP ÖĞRENCİ NUMARASI İSTENİLEN YERLERE TC KİMLİK NUMARASINI YAZMALARI VEYA SÖYLEMELERİ GEREKMEKTEDİR. HARÇ ÜCRETİ DERS SEÇİMİNİ TAMAMLADIKTAN 1-2 SAAT SONRA BANKAYA BORÇ BİLGİSİ YANSITILMAKTADIR. ÖDENEN ÜCRETİNDE UBS SİSTEMİNE YANSIMASI 1-2 SAAT İÇİNDE OLMAKTADIR.

-ÖĞRENCİLERİN DERS SEÇİMİ İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR EVRAK (DEKONT VB.) ÖĞRENCİ İŞLERİNE TESLİM ETMESİ GEREKMEMEKTEDİR.

• Uzaktan Eğitim
  • Eğitim Kataloğu